IVEL - Vl. Ivan Juras
Proizvodni obrt za proizvodnju kartonske ambalaže
Žitnjak II. odvojak 2 - 10000 Zagreb - HR

E-mail: ivel.zg.hr@gmail.com | Mob: 099 696 7602 facebook

INFORMACIJE O OBRADI OSOBNIH PODATAKA


Na stranici se prikupljaju isključivo osobni podaci koje posjetitelj (korisnik) upisuje samostalno na kontakt formi (ime, prezime, adresa e-pošte). Podaci se koriste u svrhu kontaktiranja korisnika i odgovaranja na postavljene upite te mogućeg naknadnog kontakta ukoliko se stvore uvjeti za adekvatnu ponudu.

Korisnik ima pravo na pristup, ispravak i ograničenje obrade podataka, a ovisno o pravnoj osnovi i načinu obrade i pravo na brisanje i prenosivost podataka, prigovor na obradu i povlačenje privole za obradu.

Svoje zahtjeve i upite korisnik šalje na ivel.zg.hr@gmail.com, a može uložiti i pritužbu Agenciji za obradu osobnih podataka na adresu: Selska cesta 136, 10000 Zagreb, azop@azop.hr

Web kolačići:

Koristimo web kolačiće, male dijelovi koda koje Vaš preglednik automatski izvršava.

Standardni web kolačići. Neophodni su za adekvatno prikazivanje sadržaja stranica na svim uređajima i bez njih korištenje stranica ne bi bilo moguće. Informacije koje se tako prikupljaju su informacije o sesiji koje ostaju aktivne do gašenja preglednika te informacije o odabiru kolačića i poboljšanju vašeg korisničkog iskustva koji ostaju aktivni godinu dana ili do brisanja iz preglednika.

Pored ovih standardnih kolačića koristimo i Google Analytics, kolačiće koji pohranjuju informacije o načinima na koje posjetitelji koriste internetske stranice, uključujući broj prikazanih stranica, odakle posjetitelji dolaze i broj posjeta, a koristimo ih za optimiziranje korištenje naših stranica te osigurali najbolji doživljaj za korisnika. Više informacija o njima možete naći na http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html.

Napomena - web kolačiće moguće je obrisati korištenjem postavki vašeg pretraživača.

Upute kako ih ukloniti možete pronaći korištenjem funkcije 'Pomoć' u vašem pretraživaču ili na stranicama proizvođača pretraživača. Dodatne informacije o tome što su web kolačići, čemu služe te kako ih ukloniti iz najčešćih preglednika možete pronaći na poveznici http://www.aboutcookies.org.uk/


Postavke kolačića

Koristimo kolačiće na ovoj stranici.

Neki od njih su neophodni za ispravno funkcioniranje stranice, sami možete podesiti postavke za ostale.